Gepost op

Cello kopen in de Cellowinkel

Cello kopen

Als je hebt besloten een cello te gaan kopen is dat vaak een heel besluit. Het geld dat je bij elkaar hebt gespaard wil je graag uitgeven aan een cello die mooi klinkt en kwalitatief een goed instrument is. Een goed instrument waar je weer jaren, zo niet voor altijd, mee vooruit kan. De volgende vragen zijn meestal het eerste waar je aan denkt:
Waar kan ik een mooie goede cello kopen?
Waar krijg ik een goed en deskundig advies en kan ik verschillende cello’s uitproberen?

Cello kopen in de Cellowinkel

Als je in de cellowinkel langs komt neem ik de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van een goed en mooi klinkend instrument. Er zijn minimaal 6 instrument op voorraad waar je uit kan kiezen. Alle cello’s kunnen worden vergeleken door er zelf op te spelen. Ook door ernaar te luisteren hoe ze klinken als er iemand anders op speelt. Omdat ik zelf professioneel celliste ben kan ik je alles laten horen wat het instrument kan. Dit samen geeft een goed beeld van het instrument en zo kun jij een goede keuze maken en een cello kiezen die echt bij jou past.

Wil je graag reviews lezen van van andere cellisten die ook op zoek waren naar een cello? Hier zijn review’s van cellisten die jouw voor zijn gegaan.

Ben je op zoek naar een mooie kleine cello?

In hele cello’s is er vaak keus genoeg. Maar ben je op zoek naar een betere kleine cello dan een eenvoudig beginners cello dan wordt het vaak wat lastiger. Ook voor de betere kleine cello’s kun je in de cellowinkel terecht. Wil je hulp bij je zoektocht dan mag je me hierover altijd vrijblijvend bellen of mailen. Ik help je graag!

Wil je voordat je een cello gaat kopen al het een en ander lezen over waar je op kan letten als je een cello gaat aanschaffen, lees dan mijn gratis eBook. Je kunt het eBook ‘Kooptips cello’ gratis downloaden via de  link.

Ik zie je graag in de Cellowinkel.