2e hands Cello

 3.250,00

Ben je op zoek naar cello met een mooie celloklank? Dan kan dit een mooie (2ehands) cello voor jou zijn. Kom hem vrijblijvend proberen in de Cellowinkel !

1 op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar een mooie 2e hands cello met een mooie celloklank en in goede conditie? Dan is deze cello wat voor jou. De cello speelt soepel in alle posities. Ook in de duimpositie! En laat een mooie volle toon horen. Je kunt er voldoende nuances uit halen qua dynamiek. Ook dicht bij de kam spreekt de cello goed aan. De strijkstok van R.Paesold die bij de cello verkocht wordt ligt goed in de hand.

Ook een zwarte cello tas en een cellostandaard zitten bij de prijs in. Je bent dus in een keer helemaal klaar met deze set.

Deze massieve cello heeft een ebbenhouten toets, stemschroeven en een mooie inleg. Het achterblad heeft een mooie tekening. Op de cello zitten Jargar medium snaren een Wittner kunststof staartstuk met fijnstemmers. Er staat een belgische kam op die de klank vol maar ook helder maakt. De cello heeft een metalen pin.

Wil je de cello komen proberen? Bel me dan even (06 36112857) of neem contact met me op via het contactformulier. Ik verkoop deze cello in consignatie voor een klant.

Koop je cello in de cellowinkel en krijg een cello les er gratis bij!

 

Extra informatie

Gewicht10000 g