Ansichtkaart “Cello Antik”

 0,65

Deze ansichtkaart cello is gemaakt op basis van een foto met een detail van het achterblad van de cello “Antik” van de Cellowinkel. Standaard A6 ansichtkaartkarton met UV-hoogglanslak op de afbeelding en een makkelijk met pen beschrijfbare achterkant met ruimte voor het adres van de geadresseerde, een postzegel en je boodschap.

 

Beschrijving

Deze ansichtkaart cello is gemaakt op basis van een foto met een detail van het achterblad van de cello “Antik” van de Cellowinkel. De kaart is gemaakt van standaard A6 ansichtkaartkarton. En de afbeelding op de voorkant is afgewerkt met een UV-hoogglanslak. Daardoor blijft deze mooi van kleur. De achterkant is makkelijk met pen te beschrijven. En heeft ruimte voor het adres van de geadresseerde, een postzegel en je boodschap.

Doen we dat nog? Ansichtkaartjes versturen? Natuurlijk!

Juist in deze tijd van emails, whatsappjes, Instagram-dm’s en Facebook-messages val je op als je iemand door de postbezorger laat verrassen op een klassieke ansichtkaart. Want zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan een berichtje op je mobiel? Deze kaart blijft kleurecht en voelt zich prima thuis op je prikbord of in een lijstje op je schoorsteenmantel.

Dus leuk om te versturen naar een cello-zielsverwant of gewoon naar je jarige oma natuurlijk! Wie ga jij verrassen?

De ansichtkaart cello is los of in een set te koop

De cello ansichtkaarten zijn los te koop. Maar je kunt ze ook in een setje van drie of zes ansichtkaarten kopen. En dan bespaar je ook nog op de kosten. Want hoe meer kaarten je koopt, hoe goedkoper ze worden per stuk.

Extra informatie

Gewicht6 g