Cello hoes zwart Prestige

 195,00

De zwarte cello hoes is een duurzaam en waterafstotende hoes van 20 mm dik. De hoes biedt een goede bescherming aan uw instrument.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De zwarte cello hoes is een duurzaam en waterafstotende hoes van 20 mm dik. Het materiaal dat gebruikt is Cordura. Een hoogwaardig stevig en slijtvast materiaal. De hoes biedt een goede bescherming aan uw instrument. Aan de voorkant zit een vakje waar je bijvoorbeeld de reserve snaren en je hars in kunt bewaren. Aan de voorkant zit ook het vak voor de strijkstok. Deze is in twee├źn verdeeld zodat je er twee stokken in kunnen. Bovenop de hoes zit extra bescherming voor de krul en onderaan is een kleine opening gemaakt waar de pin doorheen kan. Dit heeft het voordeel dat de rits helemaal dicht kan en er geen cello-pin tussen de twee ritsen zit. Er zijn twee gevoerde afneembare rugzak riemen en een gevoerde schouderriem.

Aan de achterkant van de hoes zit een ruim vak voor je bladmuziek. Aan de zijkant van de hoes zit een handtas handvat zodat je je cello makkelijk op kan pakken.

Extra informatie

Gewicht 2000 g