Cello plankje – Leniannetje – variatie 1

 23,50

Het Cello plankje ‘ Leniannetje’ is makkelijk mee te nemen. Altijd de juiste afstand tot de stoel door de verschillende gaatjes. Handgemaakt voor jou.

1 op voorraad

Beschrijving

Elk Leniannetje is uniek

Cello plankje Lenniannetje is naar mijn idee het beste cello plankje.  Het celloplankje is makkelijk mee te nemen. Ook glijdt het niet weg en behoudt het altijd de juiste afstand. Bovendien is elk plankje echt uniek. Want de Leniannetjes zijn handgemaakt door celliste Lenian Benjamins. Ieder plankje heeft iets persoonlijks. Door het gebruik van steeds andere kleuren en de variatie in weefpatronen.

Over Lenian Benjamins

Lenian Benjamins is celliste. Ze staat bekend als één van de beste cellopedagogen van haar generatie. Zij is verbonden aan de Academie Muzikaal Talent van het Utrechts Conservatorium. Als geen ander heeft Lenian oog voor jong talent. Wat zij betekent voor de ontwikkeling van celloles methodiek is bewonderenswaardig. Zo herinner ik me haar enorme gedrevenheid uit mijn tienerjaren. Want zelf heb ik ook les bij haar gehad.

Leniannetjes

Een spontane ontmoeting op een Cellobiënnale bracht ons weer bij elkaar. Want ik was de Cellowinkel begonnen. En Lenian had een nieuwe ‘hobby’. Celloplankjes maken. Leuke cadeautjes voor de leerlingen bij hun afscheid. Dus stuurde ze mij een proefexemplaar. Ze heeft ze ‘Leniannetje’ gedoopt. Als een soort koosnaampje. Met een knipoog naar de maker. Ze ogen speels door het vrolijke kleurenspel en de patronen. Op die manier kwamen haar celloplankjes in mijn Cellowinkel.

Het aanbod zal iedere keer variëren. Zo blijft jouw Leniannetje uniek! De ‘Leniannetjes’ passen niet door de brievenbus dus worden met pakketpost verstuurd.

Let op: De eerste foto is het plankje dat ik naar je op stuur. De andere foto’s zijn slechts ter illustratie van de vorm en functie.

Cello plankje Leniannetje in ‘t kort

  • Makkelijk mee te nemen
  • Altijd de juiste afstand
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Glijdt niet weg
  • Is te gebruiken op elke ondergrond
  • Aan iedere stoelpoot of kruk te gebruiken
  • Elk exemplaar is uniek en heeft een persoonlijke touch door wisseling in kleuren en patronen

Bekijk alle Leniannetjes in de Cellowinkel

Extra informatie

Gewicht 2001 g
Benodigdheden

Cello plankje

Cadeau

Cello plankje

Andere suggesties…