Cello Allievo

 1.950,00

De cello Allievo is een perfect instrument voor de beginnende cellist die op zoek is naar een betaalbare cello en hoge eisen stelt aan de klank en kwaliteit.

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Cello Allievo is een mooie cello voor beginners. Hij heeft een prachtig uiterlijk en klinkt ook nog eens mooi!

De cello is afgewerkt met een natuurhars lak met een donkerbruine antique afwerking. Dit heeft als voordeel dat het hout beter mee kan trillen als je cello speelt. Het boven- en onderblad hebben een echte inleg, in tegenstelling tot de meeste goedkopere celli, waarbij dit meestal een geverfd streepje op het blad is.

De cello is verder afgewerkt met ebbenhouten stemschroeven en toets, een originele Aubert kam en Wittner staartstuk met ingebouwde fijnstemmers. De pin is gemaakt van carbon om de cello zo ligt mogelijk te houden.  De cello wordt standaard geleverd met Jargar snaren. Dit zijn stalen snaren met een mooi ronde toon. Wil je graag andere snaren op de cello dan is dat natuurlijk mogelijk.

Deze cello is in één kleur verkrijgbaar. De kleur zal per instrument iets verschillen en kan dus enigszins afwijken van de hier getoonde afbeeldingen.

 

Andere suggesties…