Cello Thorsten Theis 2007 – Montagnana model

 27.000,00

1 op voorraad

Beschrijving

Deze Cello Thorsten Theis uit 2007 is een Montagnana model cello gebouwd op de traditionele manier. Het voldoen aan de hoogste eisen met een groot oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat je zeker met veel pleiser en genot op d ze cello zult spelen. Thorsten Theis is gespecialiseerd in het Montagnana model en heeft met zijn Montagnana cello een prijs gewonnen voor beste klinkende cello. Dat hoor je zeker terug. De cello is geschikt als kamermuziek instrument maar zeker ook het solistische repertoire is geen enkel probleem voor deze cello.

Prijs voor best klinkend instrument

De cello heeft een mooie diepe ronde klank ook in de hogere posities op de a-snaar. Hij spreekt makkelijk aan en laat met gemak allerlei verschillende kleuren horen. Het is een prachtige cello!

Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om deze cello te komen proberen. Maak hiervoor een afspraak. Het fijnst is als je me even belt 06-36112857, maar mail kan natuurlijk ook. Je kunt de cello proberen in de grote zaal, maar ook in de lesruimte. Zo ervaar op alle manieren de kwaliteiten van deze Thorsten Theis cello.

De cello wordt samen met de Montagnana lichtgewicht koffer verkocht.