Pedalboard met accessoires

 48,00 60,00

Dit pedalboard is compact, makkelijk mee te nemen en heeft alles wat je nodig hebt om met effecten te gaan spelen. Compleet met hoes en patchkabels. Een goede voeding en splitkabel kun je eventueel makkelijk erbij bestellen.

Beschrijving

Een goed pedalboard is een must als je gaat werken met effectpedalen. Je effecten zet je netjes op een rij, alle kabels zitten overzichtelijk bevestigd en je kunt het geheel makkelijk mee nemen.

Dit pedalboard heeft alles wat je nodig hebt:

  • Een stevig pedalboard, gemaakt van metaal met stevige kunststof hoeken. De onderkant is dicht, zodat je kabels veilig verborgen liggen onder de effectpedalen;
  • Patchkabels, om de effecten mee aan elkaar aan te sluiten;
  • Velcro (klittenband) waarmee je de effectpedalen op het pedalboard kunt bevestigen. Ze zijn dan eventueel ook weer eenvoudig te verwisselen.

Eventueel kun je in één keer meebestellen:

  • Een voeding voor effectpedalen, 9V en 1000mA (ruim voldoende voor dit pedalboard);
  • Een split-kabel voor de voeding, een zgn. ‘daisy-chain’, waarmee je de voedingskabel in één keer kunt aansluiten op 4 effectpedalen.

Koop je jouw pedalboard en effecten samen in de Cellowinkel? Dan is het handig om bij dit pedalboard de voeding en split-kabel te bestellen. De effecten kun je dan het best los kopen, zonder voeding. Die heb je dan niet meer nodig namelijk. Deze voeding van 1.000 mA levert genoeg stroom voor meerdere pedalen. Een gemiddeld effectpedaal verbruikt zo’n 100 mA namelijk.

Compact, maar met genoeg ruimte

Er kunnen 4 pedalen op in standaard formaat (elk zo’n 7 cm breed) of 5 pedalen in smaller formaat (elk zo’n 5 cm breed) of een combinatie van beide formaten. Zo kun je bijvoorbeeld een pedalboard maken met een tuner-, compressor-, delay- en reverbpedaal erop. Dat is een mooie combinatie voor de cello en meestal ook genoeg. Maar een andere creatieve setup kan natuurlijk ook. Het fijne aan de klittenband is dat je effecten heel makkelijk kunt wisselen.

Neem je ook nog een expressie- of volumepedaal mee? Bovenin de hoes is nog extra ruimte waar je die in kunt opbergen.

Extra informatie

Gewicht 2000 g
Besteloptie

Zonder voeding en split-kabel, Met voeding en split-kabel