TC Electronic Trinity T2 Reverb

 189,00

Dit is niet zomaar een reverb pedaal… Dit reverb pedaal is gemaakt voor musici die houden van het creëren van een groots gevoel van ruimte en etherische sferen. Een reverb pedaal om bij weg te dromen!

1 op voorraad

Beschrijving

De TC Electronic Trinity T2 is de opvolger van de Trinity Reverb van het zelfde merk. Met nog meer mogelijkheden. Reverb of op z’n Hollands ‘nagalm’ is een effect dat wordt toegepast om ruimte te suggereren. Zo zijn er bijvoorbeeld room-reverbs en hall-reverbs. Maar voor dit effect moet je echt denken aan kathedralen of stadions aan ruimte. Dit effect pedaal wordt niet voor niets het ‘portaal naar de reverb-hemel’ genoemd.

Reverb plus

De Trinity Reverb stond bekend om de twee prachtige Etherial reverb effecten. Schitterend vloeiende, zijdezacht wegebbende zeeën van geluid kon je daar mee maken. En die twee effecten zijn ook te vinden op deze reverb.

Maar er is meer… Er zijn maar liefst acht extra varianten op deze Etherial reverb gemaakt, met elk een eigen karakter. Zo is er een reverb met phaser-achtige tonen, modulatie-effecten, zelfs pitch-shift effecten waardoor het lijkt alsof het geluid wegzakt in de grond. Het is niet voor niets dat de effecten die deze reverb teweeg brengt vaak worden omschreven met haast filmische beelden als The Grand Canyon of Aurora Borealis (het Noorderlicht). Je kunt je cello heel groots en diep laten klinken door indrukwekkend veel decay erin te draaien, maar dit effect leent zich ook voor veel subtielere toepassingen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid.

En door de TonePrint stand kun je ook nog een eigen TonePrint-effect via USB of de TonePrint-app gebruiken. Zo kun je jouw eigen perfecte droomreverb maken en je cello-sound helemaal naar jouw eigen hand zetten.

Overige eigenschappen

De Trinity T2 Reverb is volledig stereo uitgevoerd. Voeding is mogelijk via een 9V batterij of met een 9 Volt voedingsadapter (die je los kunt kopen). Het pedaal weegt ongeveer 400 gram en de afmetingen zijn  (incl. verpakking): 12,5 x 8,5 x 7,5 cm

De volgende instellingen zijn te regelen: De galm-tijd (decay), tails (mini schakelaar met twee standen), tone (klankkleur) en het de verhouding tussen het het originele signaal en het effect (mix).

Extra informatie

Cello versterking

Effect pedaal

Andere suggesties…