Celloles bij de celloklas van Mirjam Daalmans

Celloles in de Celloklas

Celloles bij Mirjam Daalmans via celloklas.nlDe celloklas wordt gevormd door alle leerlingen die van mij celloles hebben. Dit zijn op het moment leerlingen in de leeftijd van 3 tot en met 80 jaar. De leerlingen in Dieren hebben allemaal individueel celloles.

Activiteiten celloklas

Door verschillende activiteiten te organiseren zien en horen de leerlingen elkaar regelmatig. Dit vind ik belangrijk omdat iedereen op elk niveau van elkaar kan leren. Daarnaast vind ik  het belangrijk dat we elkaar regelmatig zien en zo een (h)echte celloklas zijn.

De activiteiten probeer ik zo divers mogelijk aan te bieden. Er is de gezamenlijke groepsles waar we voor elkaar spelen en van elkaar leren. Ik organiseer ook workshops in kleinere ensembles waar het vooral gaat om het samen muziek maken. Dit is op alle niveaus en organiseer ik onder de vlag van het cellocafé.  Verder zijn er door het jaar heen verschillende momenten waarop de celloklas van zich laat horen. Houd het blog of youtube in de gaten. Als je wil kun je  vrienden worden op de facebook pagina van de celloklas!