Extra info in verband met het Corona-virus

Informatie over de Cellowinkel tijdens de Corona Crisis in NederlandLieve Cellisten,
Wat een uitdagende tijd is dit! Mocht je op één of andere manier getroffen worden, dan wens ik je heel veel sterkte. Hierbij wat extra info over mijn diensten op dit moment:
De Cellowinkel is vanaf 3 maart 2021 weer open ! Wil je graag langs komen dat kan, wel moet je net als voor de lockdown hiervoor een afspraak maken. Je kunt een afspraak maken via telefoon (06-36 11 28 57), email of whatsapp.

Verder lezen Extra info in verband met het Corona-virus

‘Anonieme’ gevel wordt Cellowinkel

Regelmatig vragen de voorbijgangers die langs ons pand lopen:” Wat gaat hier komen? ” Na het plaatsen van de rood koperen gevelletters zal deze vraag minder vaak gaan komen verwacht ik. Toch weet ik zeker dat er regelmatig een praatje gemaakt zal worden voor en natuurlijk ook in de Cellowinkel.

Nog een paar weken en dan gaan we open en zijn jullie van harte welkom in de Cellowinkel. De meeste bezoeken zullen nog steeds op afspraak zijn, maar ook zullen er één of twee dagdelen komen dat je gewoon langs kunt komen om bijvoorbeeld lekker in de bladmuziek te komen snuffelen, een blokje hars, plankje of snaren te kopen.

Workshop Streektechniek

Tijdens het komende Cellocafé op 6 juli 2019 staat de techniek van het strijken (streektechniek) en de cello strijkstok centraal. Voor de workshop in de ochtend hebben we celliste Monique Heidema bereid gevonden jullie les te geven in de verschillende streektechnieken. Ook kun je als je vragen stellen aan Monique. Monique is als docente verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en aan Fontys conservatorium Tilburg. Verder lezen Workshop Streektechniek

Voorspeelavond 30 november 2018

Een geslaagde avond met een aantal leerlingen uit de Celloklas in Rhenen en omgeving. Het was een gevarieerd programma, met cello solo, cello en piano en cello kwartet en cello quintet. De kerk was een beetje koud, maar wel gezellig met alle broers, zussen, ouders en opa’s en oma’s erbij! Een goede voorbereiding op een gezellige decembermaand… Verder lezen Voorspeelavond 30 november 2018