Individuele celloles bij Mirjam Daalmans op celloklas.nl

Individuele celloles

In de individuele celloles is er alle tijd voor de leerling. Als je graag je streektechniek wil verbeteren of begeleiding wil in de uitvoeringspraktijk dan is de individuele les daar heel geschikt voor. Natuurlijk is deze les ook geschikt voor beginnende leerlingen. De lestijd varieert van 30 minuten tot een uur. Het is ook mogelijk om in een korte periode naar bijvoorbeeld een concert toe te werken. Naast deze individuele celloles is er eens per twee maanden voor alle leerlingen uit de celloklas een groepsles. Deze speciale groepsles is voor alle leerlingen toegankelijk. Regelmatig organiseer ik ook workshops voor alle niveau’s en samenstellingen.

Individuele celloles is maatwerk

Als gediplomeerd docente zorg ik voor maatwerk en zoek daarom bij elke leerling naar een passende lesmethode. Leerlingen die extra oefeningen nodig hebben krijgen deze, los van de bestaande boeken. Oefeningen om bijvoorbeeld de linkerhand beter voor te bereiden op wat komen gaat. Zoals in het boek van Langin bijvoorbeeld. Losse streekoefeningen om zo de rechterhand ook voldoende aandacht te geven. Natuurlijk zijn er de etudes en is consequent studeren noodzakelijk. Wie oefent zal succesvol zijn! Er is altijd ruimte om muziek te maken!

Leerlingendag

Jaarlijks organiseer ik een leerlingen dag  waaraan al mijn leerlingen kunnen deelnemen. Ook familie en leden van de kennissenkring zijn daarbij van harte welkom.