Ansichtkaarten Cello (set met 9 kaarten)

 1,99

Deze ansichtkaarten set  cello bevat negen kaarten: “Cello klankkleuren”, “All we need is peace, love & cello”, “Cello Hill”, “Cello Thomas Meuwissen”, “Cello liefde”, “Cello Antik” en de drie kaarten met de winnaars van de tekenwedstrijd uit 2018. Standaard A6 ansichtkaartkarton met UV-hoogglanslak op de afbeelding en een makkelijk met pen beschrijfbare achterkant met ruimte voor het adres van de geadresseerde, een postzegel en je boodschap.

 

77 op voorraad

Beschrijving

Deze ansichtkaarten set  cello bevat negen kaarten: “Cello klankkleuren”, “All we need is peace, love & cello”, “Cello Hill”, “Cello Thomas Meuwissen”, “Cello liefde”,  “cello antik” en de drie kaarten met de winnaars van de tekenwedstrijd uit 2018. De kaarten zijn gemaakt van standaard A6 ansichtkaartkarton. En de afbeeldingen op de voorkant zijn afgewerkt met een UV-hoogglanslak. Daardoor blijven ze mooi van kleur. De achterkant is makkelijk met pen te beschrijven. En heeft ruimte voor het adres van de geadresseerde, een postzegel en je boodschap.

Doen we dat nog? Ansichtkaartjes versturen? Natuurlijk!

Juist in deze tijd van emails, whatsappjes, Instagram-dm’s en Facebook-messages val je op als je iemand door de postbezorger laat verrassen op een klassieke ansichtkaart. Want zeg nou zelf, dat is toch veel leuker dan een berichtje op je mobiel? Deze kaart blijft kleurecht en voelt zich prima thuis op je prikbord of in een lijstje op je schoorsteenmantel.

Dus leuk om te versturen naar een cello-zielsverwant of gewoon naar je jarige oma natuurlijk! Wie ga jij verrassen?

De ansichtkaarten cello zijn alleen nog in deze set te koop

Maar… Bij bijna elke bestelling (als het past) stuur ik u een kaartje mee. Wilt u absoluut die ene kaart bij uw bestelling? Geef dit dan aan mij door.

Extra informatie

Gewicht 55 g
Cadeau

Ansichtkaart