Arcadia Handmade ProSeries – Stentor

 2.880,00

Deze Arcadia Handmade ProSeries cello is het topmodel van Stentor. Met een mooie selectie massief sparrenhout (bovenblad) en massief esdoornhout (zijbladen en achterblad). Deze Arcadia cello wordt in Engeland met de hand afgewerkt.

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Deze Arcadia Handmade ProSeries cello is het topmodel van Stentor. Het bovenblad is hoogwaardig geselecteerd massief sparrenhout. De zijkanten zijn massief esdoornhout. En het achterblad is massief gevlamd esdoorn. De Arcadia cello wordt in Engeland met de hand afgewerkt.

De cello is afgewerkt met een natuurhars lak. Dit heeft als voordeel dat het hout beter mee kan trillen als je cello speelt. Het boven- en onderblad hebben een echte inleg, in tegenstelling tot de meeste goedkopere celli, waarbij dit meestal een geverfd streepje op het blad is. De cello is verder afgewerkt met ebbenhouten stemschroeven en toets, een originele Aubert kam en Wittner staartstuk met ingebouwde fijnstemmers.  De cello wordt standaard geleverd met Pirastro Chromcor snaren. Dit zijn stalen snaren met een heldere krachtige toon. Wil je graag andere snaren op de cello dan is dat natuurlijk mogelijk.

Deze cello is in één kleur verkrijgbaar. De kleur zal per instrument iets verschillen en kan dus enigszins afwijken van de hier getoonde afbeeldingen.

 

Andere suggesties…