Cello Avancé

 3.950,00

Deze cello Avancé is een prachtig instrument voor gevorderde cellisten, waarmee je echt de toon kunt zetten. Het instrument speelt heel soepel.

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

 

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De cello Avancé is een mooi instrument voor beginnende en gevorderde cellisten. Ook als je al cello speelt (bijvoorbeeld op een huurinstrument) en gaat rondkijken voor je eigen cello, is dit een mooi instrument. Deze cello speelt soepel en heeft veel resonans. De klank is rond en mild.

Het bovenblad van de cello Avancé is gemaakt van fijnjarig Duits sparrenhout en massief Europees esdoornhout (zij- en achterblad) en is met de hand afgewerkt. Het achterblad is mooi en diep gevlamd. De cello is handgelakt met een roodbruine, transparante natuurharslak met lichte ‘schaduw’ (Dat zijn lichtere plekken op de plaatsen waar je met je handen aan de cello komt, zodat hij er wat ouder uit ziet). Met de hand afgelakt. Het boven- en onderblad hebben een mooie inleg die de bladen beschermt. De cello is verder afgewerkt met bijpassende ebbenhouten stemschroeven, kam, staartstuk met ingebouwde fijnstemmers en een toets van een mooie kwaliteit ebbenhout.

Maatvoering en levering

De Avancé cello kan als losse 4/4 cello geleverd worden, maar ook in de vorm van een complete set met bijpassende hoes en strijkstok.

Los of in een set te koop

De cello is los te koop voor de hier getoonde prijs. Tegen meerprijs is het mogelijk de cello te leveren met een andere snarenset, inclusief strijkstok, een cellohoes of lichtgewicht cellokoffer bijvoorbeeld.

Belangstelling voor deze cello?

Als je belangstelling hebt voor deze cello, dan kun je een afspraak plannen om hem te komen proberen. Informeer bij maten die niet op voorraad zijn naar de levertijd. Koop je eerste cello in de cellowinkel en krijg er een cello les gratis bij!

Bel me op: 06 – 36112857 of stuur me een email.

 

Andere suggesties…