Cello Iniziare

 1.425,00

De cello Iniziare is een mooi instrument voor beginnende cellisten. Het is een netjes afgewerkte en vriendelijk geprijsde cello.

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de Cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Iniziare heeft een slanke vorm (naar het Amati/Stradivarius model). De cello is afgelakt met een roodbruine spiritusvernis met mooie schaduwen in amber/oker tonen. Het achterblad van de Iniziare is licht gevlamd. De cello is besnaard met Thomastik Spirit snaren. Deze liggen over een Belgische kam en een Wittner staartstuk met fijnstemmers. De toets en de stemsleutels zijn van ebbenhout. De pin is van carbon.

Naast de prijs is ook de bespeelbaarheid een argument om dit een mooie beginnerscello te noemen. Hij speelt ontzettend makkelijk en direct. Ook bij licht strijken spreekt hij goed aan, handig voor onervarener strijkers. De klank is rond en heeft een goede projectie.

 

Andere suggesties…