Cello sierspeld of broche

 9,95

Leuke cello sierspeld. Deze cello sierspeld is erg mooi afgewerkt in hout met snaren die fraai over de kam lopen. Leuk als cadeau voor cello enthousiastelingen. Laat iedereen zien waar je passie zit!

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Mooi uitgevoerde cello sierspeld of broche. Speld hem op je jas, trui of (zoals ik) op een sjaaltje. Dan kan iedereen zien dat je cello speelt. Of misschien voor op je cello hoes zodat iedereen kan zien dat er een cello in je hoes zit en geen gitaar (Hoe vaak ik dat heb moeten horen…!).

Deze cello sierspeld is erg mooi afgewerkt in hout met snaren die fraai over de kam lopen. Leuk als cadeau voor cello enthousiastelingen. Laat iedereen zien waar je passie zit!

Deze cello sierspeld is een echte fibula voor cellisten!

Fibula is de benaming voor een sierspeld die werd gebruikt door Romeinse burgers, Grieken, Germanen en Kelten die in of rond het Romeinse Rijk leefden. Deze spelden hadden twee doelen: Ze hielden de kleding bijeen en ze dienden ter versiering en gaven informatie prijs over de stand en afkomst van de drager. Zo vormden fibula een belangrijk onderdeel van de klederdracht in de Late Oudheid.

Als je ervan geniet om aan iedereen te laten zien wat jouw favoriete muziekinstrument is, kijk dan ook even bij de cello magneet, elders in de winkel.

Extra informatie

Gewicht6 g
Afmetingen7 × 2.3 × 1.8 cm