Celloklas Snarenset

 249,50

De Celloklas Snarenset is een prachtig klinkende set cellosnaren. Dit is de set snaren waar ik zelf mee speel. Het is een warme en krachtige set die vlot aanspreekt en het beste uit mijn cello naar boven haalt. De set bestaat uit een gebalanceerde combinatie van Larsen en Pirastro snaren.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De Celloklas Snarenset is een prachtig klinkende set cellosnaren. Dit is de set snaren waar ik zelf mee speel. Het is een warme en krachtige set die vlot aanspreekt en het beste uit mijn cello naar boven haalt.

Er zijn inmiddels een aantal van mijn leerlingen die met deze set spelen en er ontzettend blij mee zijn. De A en D snaar zijn uit de Larsen Soloists’ serie en de G en C snaar komen uit de Pirastro Permanent Soloist serie. Zoek je een krachtige, volle en warme klank in elk bereik op je cello, dan is dit misschien wel een mooie set snaren voor jou.

Larsen Soloists’ Edition A en D

De A (Larsen Soloists’ Edition A-I 4/4) is een snaar met een massieve stalen kern, die omwonden is met een platte roestvrijstalen winding. Ook de D (Larsen Soloists’ Edition D-II 4/4) heeft een massief stalen kern met een omwinding van platte roestvrijstalen draad. Beide snaren representeren het beste van de bekende ‘Larsen’ klank. Helder, open, krachtig en warm in elke positie.

Pirastro Permanent Soloist G en C

De G (Pirastro Permanent Soloist Rope Core/Tungsten Mittel G-III 4/4) is een snaar met een ‘rope core’; dat zijn een heel stel dunne gevlochten staaldraadjes. Deze zijn omwonden met een platte wolfraam draad. Ook de C (Pirastro Permanent Soloist Rope Core/Tungsten Mittel C-IV 4/4) heeft een gevlochten kern met wolfraam windingen. Dit maakt deze snaren wat soepeler. Ze spreken snel aan en hebben een uitgesproken en krachtige klank.

Extra informatie

Gewicht 110 g
Cello snaar

SET

Mensuur

4/4

Merk

Larsen, Pirastro

Snaarspanning

Medium