Cello stoel met regelbare rugleuning en zitvlak K&M

 525,00

Deze stoel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het orkest. Om precies te zijn voor cellisten (en percussionisten en harpisten). Het is een ontzettend stevige en duurzame stoel van het Duitse kwaliteitsmerk K&M.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Deze cello stoel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het orkest. Om precies te zijn voor cellisten (en percussionisten en harpisten). Het is een ontzettend stevige en duurzame stoel van het Duitse kwaliteitsmerk K&M. De stoel is volledig verstelbaar. Je kunt de hoogte, het zitvlak en de rugleuning instellen naar je eigen voorkeuren. Dit is een stoel waar je urenlang probleemloos op kunt cello spelen.

Over gebruikte materialen voor de cellostoel

De zitting en de rugleuning zijn bekleed met kussens en stof (Trevira CS). De zwarte stof heeft een duurzaamheidsklasse van 100.000 slijtageweerstanden. Het materiaal in de kussens is een verluchtende mousse, met een groot comfort. De stoel is gemaakt van inherent brandwerende materialen. Het zwart gepoedercoate onderstel met 5 poten zorgt voor een perfecte stabiliteit. De pneumatische zithoogteverstelling is variabel met een ontgrendelingshendel. Ook de hoogte van de rugleuning en de zithoek zijn verstelbaar. Ook de zitting is draaibaar. De vijf poten zijn stil en slipvast en vormen een stabiele basis.

De cello stoel is buitengewoon stevig en duurzaam, zoals je van het Duitse merk K&M mag verwachten. Hij weegt dan wel 11 kg. Het zitvlak is 45 x 44 cm.

De ultieme stoel voor cellisten?

Iedereen is anders en smaken verschillen. Maar deze stoel is wel echt heel fijn comfortabel en stevig bovendien. Ik zie mezelf er niet steeds mee heen en weer reizen (11 kg). Maar bij mij staat hij op een vaste plek in mijn lespraktijk. Zo zit ik altijd in een voor mij comfortabele houding bij het lesgeven en cellospelen. Toegegeven, deze stoel is niet goedkoop. Maar zo’n stoel koop je maar eens in je leven waarschijnlijk.

Kom hem gerust proberen en vergelijken met de andere stoelen voor cellisten die ik in de winkel heb staan.

Extra informatie

Gewicht 11000 g
Benodigdheden

Cello kruk, Cello stoel

Andere suggesties…