Cello Time Joggers cello begeleiding

 10,40

Cello Time Joggers is het eerste boek uit de reeks van Kathy and David Blackwell. Een heerlijk boek voor (jonge)cellisten. Vol met mooie originele stukjes, en traditionele stukjes. Het boek is zorgvuldig opgebouwd zodat ieder stukje weer motiveert om het volgende stukje te gaan studeren.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Cello Time Joggers is het eerste boek uit de reeks van Kathy and David Blackwell. Een heerlijk boek voor (jonge)cellisten. Vol met mooie originele stukjes, en traditionele stukjes. Het boek is zorgvuldig opgebouwd zodat ieder stukje weer motiveert om het volgende stukje te gaan studeren. Dit boek heeft dezelfde stukjes als in de gewone Cello Time Joggers, maar heeft geen plaatjes en alle stukjes hebben een tweede cello stem.

Cello Time Joggers accompaniment

Kathy en David Blackwell hebben meer dan 40 boeken voor jonge strijkers geschreven. Dit is inclusief het toonladderboek en de techniek boeken van Viool, altviool en cello time.  Daarnaast is er ook nog een serie voor jonge strijkensembles. Ze hebben twee keer de prijs van de UK’s Music Industries Association award for best Education Publication.

Extra informatie

Gewicht252 g
Cd of mp3

Geen

Ensemble

Cello duo

Niveau

Beginners, Gevorderde beginners

Soort bladmuziek

Methode

Andere suggesties…