Cello time Sprinters cello accompaniment

 10,30

Cello Time Sprinters accompaniment is het tweede boek uit de reeks van Kathy and David Blackwell. Een heerlijk boek voor (jonge)cellisten. Vol met mooie originele stukjes, en traditionele stukjes. Het boek is zorgvuldig opgebouwd zodat ieder stukje weer motiveert om het volgende stukje te gaan studeren.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Cello Time Sprinters accompaniment is het derde boek uit de reeks van Kathy and David Blackwell. Een heerlijk boek voor (jonge)cellisten. Vol met mooie originele stukjes, en traditionele stukjes. Het boek is zorgvuldig opgebouwd zodat ieder stukje weer motiveert om het volgende stukje te gaan studeren. Dit boek heeft dezelfde stukjes als in de gewone Cello Time Sprinters, maar heeft geen plaatjes en alle stukjes hebben een tweede cello stem. Ook handig voor de docent die niet beschikt over een piano maar toch graag een begeleiding bij de liedjes wil spelen.

In dit boek:

Grote greep in de eerste positie
Vierde positie stukjes met de vingerzetting 1-34, 12-4 en 1234
Verschillende technieken, boogjes, snaarwissels(ook onder een boog), en dubbelgrepen.
Originele stukjes in verschillende stijlen van verschillende componisten.
Duetten met een verschillende moeilijkheidsgraad
Toonladders en arpeggio’s om de stukjes te ondersteunen.
Bij alle stukjes een tweede cello stem.
De piano begeleiding van deze stukjes is apart te verkrijgen.

Cello Time sprinters accompaniment

Kathy en David Blackwell hebben meer dan 40 boeken voor jonge strijkers geschreven. Dit is inclusief het toonladderboek en de techniek boeken van Viool, altviool en cello time.  Daarnaast is er ook nog een serie voor jonge strijkensembles. Ze hebben twee keer de prijs van de UK’s Music Industries Association award for best Education Publication.

 

Extra informatie

Gewicht 252 g
Afmetingen 31,2 × 23,2 × 0,4 cm
Cd of mp3

Geen

Ensemble

Cello duo

Niveau

Gevorderden

Soort bladmuziek

Methode

Andere suggesties…