Cello tips Magazine

 2,00

Cello tips Magazine geschreven door celliste Mirjam Daalmans. Een magazine speciaal voor iedere cellist. Met inspirerende tips en verhalen.

We sturen ze regelmatig mee met bestellingen als dat past in de envelop of doos. En in elk jaar dat er een Cello Biënnale is in Amsterdam, brengen we een nieuwe uit. De editie 2022 had als thema ‘na aan het hart’. Voor 2024 broeden we nog op een thema.

De editie 2018 (het gele/okerkleurige magazine met het notenoverzicht op de toets van de cello) had als thema ‘Geef kleur aan je klank’. Dit magazine is uitverkocht (óók de tweede druk uit 2022). Het notenoverzicht komt misschien terug in de editie van 2024…

 

Uitverkocht

Beschrijving

Met veel plezier presenteer ik het cello tips Magazine. Een magazine speciaal voor alle cellisten. Met inspirerende tips en verhalen over de de cello en het cello spelen.

In het Magazine onder andere een surval kit voor cellisten, een artikel over cello snaren, studietips en in het midden een poster met het cello noten overzicht. Onmisbaar voor iedere cellist.

Het nieuwste cellomagazine heeft als thema: Na aan het hart.

 

Extra informatie

Gewicht 102 g
Cadeau

Magazine

Andere suggesties…