Cellosnaren Larsen Fractional 1/4 set

 123,50

Dit zijn de bekende Larsen snaren, maar dan voor instrumenten in een kleinere maat (1/4 in dit geval). Op die manier komen de klankeigenschappen (rond, natuurlijk) waar Larsen zo bekend om is ook binnen het bereik van kleinere instrumenten. Dit zijn perfect geproportioneerde versies van de originele Larsen snaren.

Dit is de set, maar ze zijn ook los te koop.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Larsen Original set in medium tensie

De roestvrijstalen kern van de zijn omwonden met wolfraam, die een diepe, warme en directe toon met grote kracht en persoonlijkheid teweeg brengen.

Dit zijn de bekende Larsen snaren, maar dan voor instrumenten in een kleinere maat (1/4 in dit geval). Op die manier komt de beroemde Larsen klank (rond, natuurlijk) ook binnen het bereik van kleinere instrumenten. Het zijn perfect geproportioneerde versies van de originele Larsen snaren.

Larsen snaren staan bekend om hun constante hoge kwaliteit en dat is ook de reden dat je zoveel Larsen snaren in de cellowinkel kunt vinden. Ze gaan daardoor ook bijzonder lang mee, zijn perfect te stemmen en hoeven haast niet ingespeeld te worden en spreken daardoor direct goed aan.

Cellosnaren Larsen Fractional 1/4 eigenschappen

De A en D snaar hebben een stalen kern met roestvrijstalen platte windingen. de G en C snaar hebben een concentrisch samengestelde kern van staal met hoogwaardige wolfraam windingen.

Extra informatie

Gewicht 120 g
Cello snaar

SET

Mensuur

1/4

Snaarspanning

Medium

Merk

Larsen