Suzuki cello school Volume 2 revised editionSuzuki cello school Volume 2 revised editionSuzuki cello school Volume 2 revised editionSuzuki cello school Volume 2 revised edition

Suzuki Cello School volume 2

 12,00

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen. Een kind kan al op zeer jonge leeftijd beginnen met het spelen van een instrument door de ouders de basisvaardigheden van het instrument te leren. Hierdoor kunnen zij hun kinderen thuis beter begeleiden en helpen met oefenen. De Suzuki methode begint dan ook met het natuurlijke proces van voor na doen en herhaling.

De tweede positie wordt geleerd. Om het gehoor te trainen worden de octaven gespeeld. De voorbereiding voor de grote greep naar de Bes en de toepassing daarvan.

In dit boek: Suzuki Cello School volume 2

Long,long ago    T.H Bayly
May time    W.A Mozart
Minuet no.1    J.S Bach
Minuet no.3    J.S Bach
Chorus from ‘Judas Maccabaeus’    G.F Handel
Hunter’ chorus    C.M von Weber
Musette from English suite no.3    J.S Bach
March in G    J.S Bach
Theme from ‘Witches Dance’    N.Paganini
Tonalization – The moon over the ruined castle    R.Taki
The two grenadiers    R.Schumann
Gavotte    F.J Gossec
Bourree    G.F Handel

 

Extra informatie

Gewicht 148 g
Afmetingen 30.3 x 22.8 x 0.2 cm
Cd of mp3

Geen

Niveau

Beginners

Soort bladmuziek

Methode