Suzuki Cello School volume 9 (Concerto Cmaj Haydn)

 24,00

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen. Een kind kan al op zeer jonge leeftijd beginnen met het spelen van een instrument door de ouders de basisvaardigheden van het instrument te leren. Hierdoor kunnen zij hun kinderen thuis beter begeleiden en helpen met oefenen.
De Suzuki methode begint dan ook met het natuurlijke proces van voor na doen en herhaling.

In dit boek: Suzuki Cello School Volume 9

Voorafgaand aan het cello concert van Haydn staat er een voorbereidende duimpositie oefening in het boek. Ook het verplaatsen van de duim wordt voorbereid. Tevens worden er een aantal moeilijke maten (71-77, 83-84)  uit het concert gehaald waar een voorbereidende oefening voor geschreven zijn. Zo ga je dus goed voorbereid aan de slag. Achterin het boek staan toonladder oefeningen in C- Majeur met een aantal verschillende ritme suggesties.

De piano partij zit erbij.

  • Concerto in C- Majeur Hob. VIIb, J Haydn
    moderato
    adagio
    allegro moderato

Extra informatie

Gewicht 270 g
Cd of mp3

Geen

Componist

Haydn

Ensemble

Cello en Piano

Niveau

Gevorderden, Conservatorium

Soort bladmuziek

Klassiek