Er staat iets moois te gebeuren

Cellowinkel Dieren nieuwe winkel voor cellisten

Binnenkort is het zover. Dan verhuist de Cellowinkel naar haar nieuwe locatie. En wat voor ‘n locatie! Ik ga nog niet te veel verklappen, maar ik weet zeker dat je verrast zult zijn als je straks voor m’n deur staat. Over die deur gesproken… het is deze, die op de foto.

De nieuwsgierigheid in de buurt is al gewekt, door mijn aankondiging op de voordeur. We gaan ook wonen op de nieuwe plek en dus moet er een boel verhuisd worden. Ik vind ‘t spannend, maar ook ontzettend leuk.

De Cellowinkel is gedurende de hele overgang in de zomer gewoon geopend. Bestellingen worden gewoon verwerkt. Een enkele keer kan de verzending wat vertraging oplopen omdat een deel van de voorraad al verhuisd is. Ik doe mijn best om het zo snel mogelijk op te sturen.