Balergo Junior balanskruk voor kinderen

 175,00

Cello spelen is een zittende hobby. En kinderen zitten tegenwoordig best veel. Op school, achter hun computer of tablet en dan ook nog achter de cello. Veel zitten is niet zo gezond. Dus het kan geen kwaad al op jonge leeftijd een gezonde zithouding aan te leren. Deze kruk helpt daarbij. Niet enkel achter de cello, maar ook voor achter je bureau bijvoorbeeld.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Klachtenvrij zitten op de Balergo

Doel van deze Balergo (cello)kruk is dat je klachtenvrij kunt zitten, met alle gezondheidsvoordelen van bewegend zitten. Deze balanskruk helpt de cellist om een gezonde actieve zithouding aan te nemen.

Opbouw van de Balergo balanskruk

De zitting is opgebouwd uit een unieke samenstelling van duurzaam schuim, dat zorgt voor optimaal comfort tijdens het zitten. In de zitting zit een rubberen bewegingsmechanisme ingebouwd. Daardoor ben je in staat om ‘bewegend’ te zitten. Je activeert daarmee de spieren in je benen en je onderrug. Bovendien zorgt dit voor een betere hydratatie van de tussenwervelschijven en stimuleert dit de bloedsomloop. Een geblokkeerde achteroverkanteling zorgt ervoor dat je niet achterover kunt vallen. Op deze cellokruk zit je automatisch actief en met een rechte rug.

De kruisvoet met glijdoppen zorgt ervoor dat je een goede basis hebt, op elke ondergrond. De behuizing van de gasveer is 30,5 cm lang en je kunt de kruk in hoogte verstellen met het hendeltje aan de achterzijde. De zitting 35 cm breed en is gemaakt van berken multiplex. De zitting van deze cellokruk is gevuld met koudschuim en polypress en bekleed met zwart PVC kunstleer. De gebruikte materialen zijn vlamvertragend en geschikt voor intensief woongebruik en voor gebruik op het werk.

Niet alléén een cellokruk

Ikzelf heb de Balergo balanskruk gekocht toen ik op zoek was naar een ergonomische bureaustoel. En toen ontdekte ik dat hij heel geschikt is als cellokruk! Het mooie van deze kruk is dat je hem dus ook als ‘gezond alternatief’ kunt gebruiken voor een andere stoel in huis. Bijvoorbeeld voor een actieve zit achter je bureau. Zo kun je elke zitplek in huis ergonomisch maken als je wilt en bij elke activiteit een gezonde zithouding aannemen.

Variaties van de Balergo ergonomische cellokrukken

In de Cellowinkel verkoop ik de Balergo balanskruk voor volwassenen als cellokruk in vier variaties. Deze cellokruk, de Balergo Junior is speciaal voor kinderen ontworpen. Verschil met de ‘gewone’ Balergo is de hoogte van de behuizing van de gasveer (23,5 cm) en het bereik van de hoogteverstelling. De Balergo Junior is in de hoogste stand iets hoger dan de ‘gewone’ Balergo in de laagste stand. Je kunt er dus eenvoudig mee doorgroeien.

Andere kleuren? Bel me of kom langs!

In de Cellowinkel verkoop ik vooral de variaties die je hier op de website ziet. De Balergo Junior balanskruk is echter in allerlei kleur-combinaties te koop, die ik allemaal kan leveren op bestelling. Kom bij voorkeur even langs, zodat ik je de stalen met alle stoffen kan laten zien. Ik vind het een prettig idee dat jij dan precies weet wat je krijgt en weet waar je aan toe bent.

Kleurstalen Balergo Junior in kunstleer:

balergo junior kleuren zittingen
Kleurstalen Balergo Junior

Extra informatie

Gewicht 5000 g
Afmetingen 48 × 48 × 58 cm
Benodigdheden

Cello kruk, Cello stoel

Andere suggesties…