Stemapparaat met metronoom

 21,70

Dit stemapparaat heeft een chromatische tuner. Dat wil zeggen dat je alle instrumenten ermee kan stemmen. Naast het stemmen kan dit apparaat ook als metronoom gebruikt worden.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Dit stemapparaat heeft een chromatische tuner. Dat wil zeggen dat je alle instrumenten ermee kan stemmen. Naast het stemmen kan dit apparaat ook als metronoom gebruikt worden. De toonhoogte kun je instellen van 433 Hz tot en met 447Hz

Het stemapparaat heeft een digitaal wijzertje. Als de toon zuiver is brand er een groen lampje. Is de toon te laag of te hoog dan brand het rode lampje. Te hoog bij het ‘kruis’ te laag bij de ‘mol’. Het stemmen gaat met behulp van de ingebouwde microfoon, maar je kan ook via de jack input aansluiting stemmen.

Het volume van de metronoom kun je instellen of je kan een hoofdtelefoon aansluiten via de (mini) jack plug. Aan de achterkant van het stemapparaat/metronoom is een inklapbaar beugel bevestigd zodat je het ook rechtop kan zetten. Je kunt hem natuurlijk ook op je lessenaar zetten. Het stemapparaat 2 AA batterijen. De batterij wordt meegeleverd.

 

KLANTERVARING

“Na enig zoeken op internet kwam ik bij de site van Mirjam Daalmans. Ik was op zoek naar een stemapparaat voor de cello wat ik tegelijkertijd als metronoom zou kunnen gebruiken.

Op mijn vraag per mail kreeg ik direct antwoord en het apparaatje had ik binnen een paar dagen in huis.
Ondanks de bijgeleverde handleiding kwam ik er toch niet helemaal uit maar na mijn mailtje aan Mirjam en haar uitleg was het piece of cake…..

Als ik weer iets nodig heb zal ik dat zeker via haar doen, snelle, correcte afhandeling en na de aankoop goede feedback.” Mieke

Extra informatie

Gewicht 148 g
Afmetingen 18 × 12 × 5 cm
Benodigdheden

Metronoom, Stemmen