Beautiful Music 2

 11,75

Beautiful Music for two string instruments. Als je een strijkinstrument bespeeld zou het fijn zijn om al in een vroeg stadium aan ensemble spel te beginnen. Er is zoveel te leren van het samen duetten spelen. Allebei de spelers leren om naar elkaar te luisteren. Door naar elkaar te luisteren ontwikkel je een gevoel voor balans, muzikale frasering, intonatie en toon kwaliteit.

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Beautiful Music 2 for two string instruments. Als je een strijkinstrument bespeeld is het fijn om al in een vroeg stadium aan ensemble spel te beginnen. Er is zoveel te leren van het samen duetten spelen. Allebei de spelers leren om naar elkaar te luisteren. Door naar elkaar te luisteren ontwikkel je een gevoel voor balans, muzikale frasering, intonatie en toon kwaliteit.

In dit boek worden staat een collectie van volksliedjes en stukjes uit de klassieke tijd. Alle stukjes zijn gekozen om hun mooie melodie├źn en hun bijdrage aan de techniek. De eerste en tweede positie worden komen in dit boek voor evenals eenvoudige dubbelgrepen. Onder de notenbalk staat soms een streep zodat de leerling kan zien waar de vingers kunnen blijven staan. De basis streken zoals: detache, martele, legato, worden herhaald in verschillende ritmes. Boven ieder stukje staat omschreven waar het aandachtspunt/ leerpunt van het stukje is.

Extra informatie

Gewicht189 g
Afmetingen31 × 22.5 × 0.3 cm
Cd of mp3

Geen

Ensemble

Cello duo

Niveau

Gevorderde beginners

Soort bladmuziek

Methode