Beautiful Music 3

 11,75

Beautiful Music for two string instruments. Als je een strijkinstrument bespeeld zou het fijn zijn om al in een vroeg stadium aan ensemble spel te beginnen. Er is zoveel te leren van het samen duetten spelen. Allebei de spelers leren om naar elkaar te luisteren. Door naar elkaar te luisteren ontwikkel je een gevoel voor balans, muzikale frasering, intonatie en toon kwaliteit.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Beautiful Music for two string instruments. Als je een strijkinstrument bespeeld is het fijn om al in een vroeg stadium aan ensemble spel te beginnen. Er is zoveel te leren van het samen duetten spelen. Allebei de spelers leren om naar elkaar te luisteren. Door naar elkaar te luisteren ontwikkel je een gevoel voor balans, muzikale frasering, intonatie en toon kwaliteit.

Dit boek kun je afzonderlijk of als aanvulling gebruiken op een andere les methode. De stukjes staan in de halve, eerste, tweede en vierde positie. De basis streken en spiccato. Aan de overgang van de eerst naar de vierde positie wordt veel aandacht besteed zodat dat soepel verloopt. daarnaast komen er een paar stukjes met dubbelgrepen voor. Boven ieder stukje staat omschreven waar het aandachtspunt/ leerpunt van het stukje is.

Extra informatie

Gewicht187 g
Afmetingen30.3 × 22.5 × 0.3 cm
Cd of mp3

Geen

Ensemble

Cello duo

Niveau

Gevorderde beginners, Gevorderden

Soort bladmuziek

Methode