Concertino Breval no.2 C – majeur

 29,99

Concertino no.2 C- majeur is een stuk van de componist J.B Breval. Stuk wordt langzaam opgebouwd door verschillende tempi. Fijn voorspeelstuk.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Concertino  Breval no.2 C- majeur is een stuk van de componist J.B Breval. Breval was een franse  componiste en cellist. Hij was erg bekend in de tijd dat hij leefde. Bijna al zijn composities zijn voor cello en dus ook de concertino no.2 in C – majeur voor cello en piano.
Deze uitgave zijn er vingerzetting suggesties gezet boven de cello partij. De vingerzetting is erbij gezet door V. Despalj. Hij is professor aan de muziek academie in Zagreb. In zijn notie schrijft hij dat hij de vingerzetting speciaal voor kinderen en tieners heeft gemaakt.
Er wordt aandacht besteed aan de opbouw van het  studeren van het stuk door het in drie verschillende tempi aan te bieden op de cd. Eerst hoor je op de cd de concertuitgave. Bij de eerste track op de cd kun je je cello stemmen. Nadat je gestemd hebt hoor je de piano in een langzaam tempo en de cello zachtjes op de achtergrond. Als je dit tempo goed gestudeerd hebt kun je verder met het volgend het tempo totdat je uiteindelijk de concertversie zelf kunt spelen met de piano begeleiding.
Het is erg handig dat je de cd ook halverwege het deel kunt laten beginnen.

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 31 × 23 × 0,3 cm
Cd of mp3

CD

Componist

Breval

Ensemble

Cello en Piano

Niveau

Gevorderde beginners

Soort bladmuziek

Klassiek