Easy Studies op.76 Popper

 24,95

De bekende easy studies op.76 D Popper in een andere bezetting. Aan deze stukjes is een piano begeleiding toegevoegd zodat de stukken heuse mini concertjes worden.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De bekende Easy Studies op.76 Popper van Popper in een andere bezetting. Aan deze stukjes is een piano begeleiding toegevoegd zodat de stukken heuse mini concertjes worden. Hierdoor is het erg motiverend om deze stukken te studeren. Alle stukken zijn vrij makkelijk te spelen omdat ze in de eerste positie liggen. Maar dit betekent niet dat het makkelijke stukjes zijn. Er is veel te leren: streek, dynamiek snelle tempi. Maar doordat alles in de eerste positie gespeeld kan worden geeft je dat de gelegenheid om goed te kunnen luisteren wat je aan het doen bent.
De cello begeleiding is van Popper zelf (net zoals in de originele uitgave). De piano begeleiding is van pianist Jens Schlichting.

De cd begint met het laten horen van de losse snaren, daarna kun je beginnen met studeren. Kan natuurlijk ook eerst zonder cd, maar als je graag hulp wilt dan kun je de balans van je boxen zo afstellen dat je alleen de solo cello hoort of de begeleidende cello. Staat de balans in het midden dan hoor je allebei de cello’s. Als het in het langzame tempo lukt kun je verder met het snellere tempo waar je ook de pianobegeleiding bij hoort.
Zoals we van Dowani gewent zijn kun je ook middenin een stuk beginnen wat natuurlijk erg fijn is.

Extra informatie

Gewicht 402 g
Afmetingen 31 × 23 × 0.6 cm
Cd of mp3

CD

Componist

Popper

Ensemble

Cello en piano

Niveau

Gevorderden, Conservatorium

Soort bladmuziek

Etude