Cellokoffer ‘Starter’

 433,50

De goedkope cellokoffer ‘Starter’ is een buitengewoon aantrekkelijk geprijsde cellokoffer in 4/4 formaat. Deze cello case is bovendien licht van gewicht. Want hij weegt slechts 3,8 kg. De koffer heeft handige schouderriemen en is er in drie kleuren; geborsteld zwart, geborsteld grijs en geborsteld blauw.

Beschrijving

Deze goedkope cellokoffer is gemaakt van een PVC ‘sandwichconstructie’.  Deze sandwichconstructie van de buitenlaag zorgt voor stevigheid en houdt bovendien de temperatuur en luchtvochtigheid constant.

De buitenkant is van geborsteld PVC. Daardoor heeft de koffer een robuuste en elegante uitstraling. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en blauw.

Extra’s op de goedkope cellokoffer ‘Starter’

De cellokoffer ‘Starter’ is een goedkope cellokoffer, maar wel voorzien van de nodige extra’s. Bijvoorbeeld een comfortabele, brede draagriemen met veiligheidskabeltjes. En er zit een extra handvat aan de bovenkant.

De koffer heeft ‘one-hand’ sluitingen, waardoor je hem eenvoudig kunt sluiten en openen. Aan de binnenkant zit een zachte voering en extra versteviging op de belangrijke plaatsen, zodat je cello optimaal is beschermd.

Een handige cliplock met bescherming een leren snaarbescherming houdt de hals van de cello netjes op zijn plaats.

Voor deze prijs vind je geen andere lichtgewicht goedkope cellokoffer. Hij is uniek in zijn prijsklasse.

Extra informatie

Gewicht 3500 g
Kleur

zwart, grijs, blauw