Heinrich Gill W3 – Gofriller model

 6.350,00

Deze cello uit het atelier van de Duitse meesterluthier Heinrich Gill biedt een brede nuance en toonvorming. Elk detail is met expertise overwogen en uitgevoerd, zodat de cellist, de toeschouwer en de docent met hun ogen en hun oren zullen genieten van deze cello.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Heinrich Gill cello W3 uitgevoerd in het Gofriller model is een instrument die je helpt bij het verfijnen van je techniek. Deze modellen zijn perfect op maat gemaakt voor cellisten die op zoek zijn naar een instrument dat de concertzaal kan vullen en net zo comfortabel is in een kamer.

De cello’s uit het Duitse atelier van Gill in Bubenreuth bieden een brede nuance en toonvorming. Zo is elk detail met specifieke, zelf ontwikkelde klank-expertise overwogen en uitgevoerd. Daardoor zul je als cellist, maar ook je toeschouwers en je docent met ogen en oren kunnen genieten van deze cello. Ten opzichte van het Stradivarius model is heeft het Gofriller model een iets bredere klankkast. Hij past in een gewone cellokoffer.

Een kijkje in het atelier van Heinrich Gill in Bubenreuth

 

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

Los of in een set te koop

De Heinrich Gill cello is te koop of tegen meerprijs met een andere snarenset, inclusief strijkstok, een cellohoes of lichtgewicht cellokoffer bijvoorbeeld.

Kom de cello proberen!

Als je belangstelling hebt voor deze cello, dan kun je een afspraak plannen om hem te komen proberen.

Bel me op: 06 – 36112857, vul het contactformulier in of stuur me een email.