NUX Konsequent delay

 72,20

NUX Konsequent is een digitaal delay pedaal voor de cello. Wil je zuivere en kristalheldere repeats uit je delay-pedaal? Dan is dit wat je zoekt! Op en top jaren ’80… het begin van het digitale tijdperk.

Uitverkocht

Beschrijving

NUX Konsequent is een digitaal delay pedaal. De digitale delay is wel even wat anders dan de analoge echo-apparaten uit de jaren ’60 en ’70, die gekenmerkt waren door hun ‘warme en gekleurde’ geluid. Dit delay-effect is zuiver en kristalhelder. Niets wordt weggemoffeld of verdoezeld. Je krijgt meteen terug wat je inspeelt, zullen we maar zeggen. En dat kun je prachtig gebruiken als creatief effect in combinatie met je cello!

Arpeggio’s die over elkaar heen struikelen? Kan! Frases spelen die een maat later exact hetzelfde terugkomen? Kan ook! Bij dit pedaal krijg je echt terug wat je erin stopt, zonder vervorming of kleuring, in de pure vorm. Heel consequent/konsequent…

Maar een goede digitale delay is méér dan het repeteren van geluid. Het is het dynamisch maken van opeenvolgende geluiden. En daar blinkt deze NUX Konsequent in uit. Je krijgt een verhoging van de ritmische complexiteit van je spel zonder verlies van de definitie van je toon.

Door de voetschakelaar langer ingedrukt te houden kun je schakelen tussen twee modi:

  • Groove pattern: Een gepunteerd ritme (dotted 8) met meerdere delays;
  • Regular pattern: Een eenvoudige delay, met een warme en goed gedefinieerde klank.

En dat allemaal in een supercompact pedaaltje! Wil je weten hoe het allemaal werkt? Lees hier de handleiding.

Extra informatie

Gewicht 2000 g

Andere suggesties…