Potloodhouder Cello

 2,50 3,85

Handige potlood clip. Ben je tijdens het studeren ook regelmatig je potlood kwijt? Gebruik dan deze magnetische potloodhouder en je hoeft nooit meer te zoeken naar je potlood tussen je bladmuziek.

Wissen

Beschrijving

Ben je tijdens het studeren ook regelmatig je potlood kwijt? Gebruik dan deze magnetische potloodhouder en je hoeft nooit meer te zoeken naar je potlood.

De magnetische potloodhouder is een handig hulpje

Je kunt je potlood met één hand eenvoudig in de houder plaatsen. Druk met je vinger de houder in en laat het potlood in het gat glijden. Laat de houder los en je potlood blijft in de houder zitten. Aan de potloodhouder zit een magneetje, waardoor je hem overal aan je lessenaar kunt hangen, of aan een ander metalen voorwerp. Zo raak je het potlood nooit meer kwijt tussen je bladmuziek.

Op de kop van deze magnetische potloodhouder staat een afbeelding van… een cello natuurlijk!

KLANTERVARING

‘Op zoek naar een cadeautje voor Sint, een magnetische potloodhouder, kwam ik op deze verrassende site van Mirjam Daalmans. Wat een mooie en prettige site is dit! Naast mooie en originele cadeautjes, veel praktische,nuttige en leuke informatie op een hele toegankelijke en inspirerende manier geschreven. De potloodhouders bleken ‘beschikbaar via nabestelling’. Per email navraag gedaan en snel antwoord van Mirjam gekregen dat ze weer in de cellowinkel lagen, besteld konden worden en dezelfde dag verstuurd. In dit alles ervaar ik dat wat de site uitstraalt en geeft, echt verbonden is met de persoon en het hart erachter.’
Nicoly van Wijk.

Extra informatie

Gewicht9 g
Afmetingen3.5 × 1.6 × 1.6 cm
Benodigdheden

Overige

potloodhouder

met cello, zwart