Potloodhouder Cello

 2,60 4,10

Handig hoor, zo’n potloodhouder. Ben jij tijdens het studeren ook regelmatig je potlood kwijt? Gebruik dan deze magnetische potlood houder en je hoeft nooit meer te zoeken tussen de bladmuziek. Exclusief potlood.

Beschrijving

Kies een 2B potlood voor bladmuziek aantekeningen

Bij deze potloodhouder zit dus helaas géén potlood, maar mag ik je een tip geven? Koop een potlood met een hardheid van minimaal 2B. Dus 2B of 4B bijvoorbeeld. Dat zijn zachtere potloden dan de standaard HB variant. Het voordeel van een zachter potlood is dat het beter leesbaar is (zwarter dan HB) en dat het ook makkelijker is uit te gummen of te corrigeren. Ik zou je er graag een goed 2B potlood bij leveren, bijvoorbeeld met leuke cello-opdruk, maar potloden-met-opdruk zijn enkel te koop in HB variant… Jammer hè.

De magnetische potloodhouder is een handig hulpje

Je kunt je potlood met één hand eenvoudig in de houder plaatsen. Druk met je vinger de houder in en laat het potlood in het gat glijden. Laat de houder los en je potlood blijft in de houder zitten. Aan de potloodhouder zit een sterk magneetje, waardoor je hem overal aan je lessenaar kunt hangen, of aan een ander metalen voorwerp. Zo raak je het potlood nooit meer kwijt tussen je bladmuziek.

Op de kop van deze magnetische potloodhouder staat een afbeelding van… een cello natuurlijk! Of niets, je kunt dit kiezen bij de opties. Zonder cello-afbeelding is hij iets goedkoper.

KLANTERVARING

‘Op zoek naar een cadeautje voor Sint, een magnetische potloodhouder, kwam ik op deze verrassende site van Mirjam Daalmans. Wat een mooie en prettige site is dit! Naast mooie en originele cadeautjes, veel praktische, nuttige en leuke informatie op een hele toegankelijke en inspirerende manier geschreven. De potloodhouders bleken ‘beschikbaar via nabestelling’. Per email navraag gedaan en snel antwoord van Mirjam gekregen dat ze nèt weer in de cellowinkel lagen, besteld konden worden en dezelfde dag verstuurd. In dit alles ervaar ik dat wat de site uitstraalt en geeft, echt verbonden is met de persoon en het hart erachter.’
Nicoly van Wijk.

Extra informatie

Gewicht 9 g
Afmetingen 3,5 × 1,6 × 1,6 cm
potloodhouder

met cello, zwart

Benodigdheden

Potlood magnetisch

Cadeau

Schrijfwaren

Andere suggesties…