Suzuki Cello School volume 5

 12,00

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen. Een kind kan al op zeer jonge leeftijd beginnen met het spelen van een instrument door de ouders de basisvaardigheden van het instrument te leren. Hierdoor kunnen zij hun kinderen thuis beter begeleiden en helpen met oefenen. De Suzuki methode begint dan ook met het natuurlijke proces van voor na doen en herhaling.

In dit boek: Suzuki Cello School volume 5

In de sonate op.14 no. 5 van Vivaldi wordt regelmatig de C -sleutel gebruikt. De eerste tot en met de vierde positie komen voor. Je kunt veel in alleen de eerste en vierde positie spelen. Ben je verder dat kun je de tussenliggende posities ook gebruiken, om de tonen anders te kleuren.

Danse Rustique op.20 no.5 staat helemaal in de F – sleutel. De eerste tot en met de vierde positie worden gebruikt. Je kunt als het nodig is de vingerzetting vereenvoudigen.

De Arioso uit cantate 156 van J.S Bach staat bijna helemaal in de C- sleutel geschreven. Ook hier eerste tot en met de vierde positie.

Rondo uit het concert no.4 op.65 van Goltermann. Ook hier de eerste tot en met de vierde positie, gebroken akkoorden en gewone akkoorden.

Als laatste in dit boek een toonladder voor een vinger en een aparte oefening voor de linkerhand.

De piano partij kan los besteld worden.

Extra informatie

Gewicht132 g
Cd of mp3

Geen

Componist

Bach, Goltermann, Squire, Vivaldi

Ensemble

Cello en piano

Niveau

Gevorderde beginners, Gevorderden

Soort bladmuziek

Barok, Klassiek