Suzuki Cello School Volume 6 revised editionSuzuki Cello School Volume 6 revised editionSuzuki Cello School Volume 6 revised editionSuzuki Cello School Volume 6 revised edition

Suzuki Cello School volume 6

 12,00

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Suzuki methode is een wereldwijde gebruikte methode om les te geven. De gemoedelijke en speelse manier waarop een kind taal leert zag Shinichi Suzuki ook als de ideale manier om een muziekinstrument te leren spelen. Een kind kan al op zeer jonge leeftijd beginnen met het spelen van een instrument door de ouders de basisvaardigheden van het instrument te leren. Hierdoor kunnen zij hun kinderen thuis beter begeleiden en helpen met oefenen.
De Suzuki methode begint dan ook met het natuurlijke proces van voor na doen en herhaling.

In deel zes komen de eerste tot met de vijfde positie voor. Af en toe wat dubbelgrepen of akkoorden. De c-sleutel wordt regelmatig gebruikt. Ook wordt er een begin gemaakt met het opzetten van de duim voor de duimpositie.

In dit boek: Suzuki Cello School volume 6

The Swan    C.S Seans
Allegro    A. Vivaldi
Thumb scale
Finger pattern study
Tarantella op.23 W.H Squire
Rondo from concerto no.2 D majeur)    J.B Breval
Allegro (Concerto two celli g mineur)    A. Vivaldi

Extra informatie

Gewicht 154 g
Afmetingen 30.4 x 22.8 x 0.2 cm
Cd of mp3

Geen

Niveau

Gevorderden

Soort bladmuziek

Methode