The beauty of scales for cello – Mats Lidström

 35,50

Toonladders bepalen voor een groot deel wat er zo mooi is aan muziek. De wens om schoonheid is verbonden met charme. Schoonheid en charme kunnen leiden tot liefde en zo leren we te houden van onze toonladders.

 

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

The beauty of scales for cello het meest uitgebreide en complete boek ooit. Alles wat je maar wilt weten staat erin!

Toonladders bepalen voor een groot deel wat er zo mooi is aan muziek. De wens om schoonheid is verbonden met charme. Schoonheid en charme kunnen leiden tot liefde en zo leren we te houden van onze toonladders.

Hoofdstuk 1 bevat alle klassiek toonladders. Een van de doelen is om het idee van dat altijd moet startten op de grondtoon achter je te laten. De toonladder hoeft niet altijd te starten op de laagste noot.

Hoofdstuk 2 doet meer een beroep om de creatieve kant van de toonladder. Door bijvoorbeeld pizzicato’s en flageoletten toe te voegen. In hoofdstuk 2 vindt je ook de niet diatonische toonladders, dubbelgrepen toonladders in elk interval van de priem tot aan de 10

Over Mats Lidström

Mats Lidström cellist
Mats Lidström, cellist

Cellist Mats Lidström heeft als internationale cello solist en kamermuziek musicus een reputatie opgebouwd voor uitvoeringen met groot inzicht en virtuositeit. Sinds 1993 is hij lid van de RAM Cello Faculty. Momenteel is hij verbonden aan de Oxford Universiteit als hoofddocent bij het Oxford Philharmonic & Soloists. Mats heeft opnames gemaakt voor platenlabels als EMI, DECCA, BIS, Deutsche Grammophon, Hyperion en voor zijn eigen bedrijf: CelloLid.com. Bovendien is Mats de oprichter van de jaarlijkse cello-cursus EXPANSION, die wordt gehouden op het platteland van zijn geboorteland Zweden. Hier vind je de persoonlijke homepage van Mats Lidström: matslidstrom.com

In de Cellowinkel vind je naast de etudes uit Heritage ook alle andere bladmuziek van Mats Lidström. Volg de link voor een overzicht. Je kunt een korte review van Heritage lezen in tijdschrift The Strad.

Extra informatie

Gewicht 830 g
Cd of mp3

Geen

Niveau

Beginners, Gevorderde beginners, Gevorderden, Conservatorium

Soort bladmuziek

Methode

Andere suggesties…