Cello teken wedstrijd

Cellowinkel Cello tekenwedstrijd 2018

In de maand februari 2018 organiseert de cellowinkel een creatieve cello teken wedstrijd. Er zijn drie leeftijdscategorieën waarin je kunt deelnemen. Van de winnende kunstwerken worden ansichtkaarten gedrukt. De winnaars ontvangen kaarten van hun eigen werk.

Regels voor deelname

Voor deze Cello tekenwedstrijd gelden de volgende regels:

 1. Iedereen mag meedoen. Zelfs als je géén cello speelt.
 2. Eén inzending* per deelnemer. Deze moet vóór 1 maart 2018 zijn ingediend.
 3. Er zijn drie leeftijdscategorieën:
  – tot en met 10 jaar;
  – van 11 tot en met 17 jaar;
  – 18 jaar en ouder.
 4. De inzending moet worden ingeleverd op A4 formaat (liefst stevig tekenpapier).
 5. Het heet wel een ‘tekenwedstrijd’, maar alle vormen van creativiteit zijn welkom (zie hieronder bij “Wees creatief”)

*Door mee te doen met deze wedstrijd draag je het beeld- en auteursrecht over je werk over aan de Cellowinkel en geef je toestemming om je werk te gebruiken voor publicatie in print en digitale publicaties.

Wees creatief

Om te kunnen winnen moet op je werk het thema ‘cello’ duidelijk en herkenbaar zijn uitgevoerd. En je bent helemaal vrij in de uitvoering. Dus of je nu potloden, viltstiften, verf, inkt, aquarel, pastels of wasco’s gebruikt… het mag allemaal.

En wil je liever iets anders dan tekenen? Cello-mash-up collagetechniek? Een gedicht in jouw handschrift? Mooie kalligrafie? Een goede kwaliteit foto van een boetseer- of knutselwerk? Verzin het maar! Digitale techniek mag je ook gebruiken, maar maak dan wel gebruik van je eigen beeldmateriaal (dus géén herkenbare plaatjes van internet!), in verband met beeldrechten.

Wat krijgen de winnaars?

Maak jij het mooiste kunstwerk binnen jouw leeftijdscategorie? Dan worden er van jouw kunstwerk echte ansichtkaarten gemaakt die te koop zullen zijn in de Cellowinkel. Natuurlijk krijg je ook zelf een stapel ansichtkaarten met jouw eigen werk cadeau. Zo kun je jouw eigen kaart opsturen naar je vrienden of familie. Of je cello meester of juf natuurlijk 😉 Op de achterkant van de ansichtkaarten komt jouw naam, je woonplaats en de titel van jouw werk te staan, zodat iedereen kan zien dat jij de kunstenaar bent.

Er zijn drie leeftijd categorieën: Tot en met 10 jaar, van 11 tot en met 17 jaar en 18 jaar en ouder. Uit alle inzendingen worden door mij persoonlijk drie winnaars gekozen, één per categorie.

Wie passie leeft en creativiteit deelt heeft altijd prijs

De Celloklas en Cellowinkel staan voor het leven van je passie en het delen van je creativiteit. Daarom ontvang je ook als je niet het winnende kunstwerk hebt gemaakt een setje mooie ansichtkaarten. Gewoon om je te bedanken voor je deelname en het delen van jouw creativiteit. Je kunt dus niet verliezen!

Hoe kan ik mee doen met de cello tekenwedstrijd?

 1. Download het deelnameformulier en print het uit: Download hier het deelnameformulier
 2. Stuur mij je inzending met het ingevulde deelnameformulier in een A4 envelop vóór 1 maart 2018 per post of breng hem bij me langs:
  Cellowinkel
  Beukenlaan 66
  3911 XL Rhenen

Veel plezier met het maken van jouw kunstwerk!

Mirjam Daalmans, celliste