Speciale eindejaars aanbiedingen

Black Friday en Cyber Monday op Cellowinkel.nl

Ben je toe aan een nieuwe cello of strijkstok? Grijp dan nu je kans. Want vanaf ‘Black Friday’ (24 november 2017) tot het einde van dit jaar krijg je 10% korting!

De actie eindigt op 1 januari 2018 en is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Alléén de nieuwe instrumenten en strijkstokken doen mee aan deze actie. Tweedehands producten zijn dus uitgesloten.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor de kerst. De meeste Amerikanen krijgen een extra vrije dag waardoor ze de mogelijkheid hebben om uitgebreid kerstinkopen te gaan doen.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is net als Black Friday een dag met hoge kortingen. Cyber Monday vindt plaats op de maandag na Black Friday. Het is een Amerikaans begrip dat verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving Day.

Wat is Thanksgiving day?

Thanksgiving Day (vrij vertaald: ‘dankzeggingsdag’), vaak verkort tot Thanksgiving, is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada waarop dank wordt gezegd (traditioneel aan God) voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november.