CodaBow Marquise CS Escher

 1.854,00

Wil je ervaren wat deze Codabow Marquise CS Escher strijkstok voor je kan doen? Kom hem proberen in de Cellowinkel!

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Net als in de gelukkigste relaties, is de Escher onderdanig noch dominant, maar gehoorzaamt en leidt in volledige synergie met zijn kunstenaar. Terwijl het elke expressie van de muzikant vervult, suggereren zijn toon en toucher nieuwe ideeën aan de speler. Deze strijkstok doet denken aan het betoverende Oscarwinnende lied “The Continental” uit 1934: “Het is iets gewaagds…een manier van dansen die echt ‘entre nous’ is.”

CodaBow Marquise CS Escher

  • Levenslange technologie
    Alle slijtvaste onderdelen (inclusief tip plaat, tip wig, en knop lagers) zijn precisie gemaakt met behulp van toonaangevende composiet materialen om een leven van zorgeloos spelen te garanderen.
  • Xebony  Slof
    Xebony is een gepatenteerd mengsel van natuurlijke vezels en hars, een elegante oplossing voor de wereldwijd schaarser wordende voorraad ebbenhout van instrumentkwaliteit. Het heeft een rijke glans en een natuurlijke nerf en maakt indruk op zowel spelers als strijkstokkenmakers. Xebony is sterker en duurzamer dan natuurlijk ebbenhout en biedt gemoedsrust terwijl de bedreigde hulpbronnen behouden blijven.
  • Wereldwijd strijkstokontwerp
    Het GlobalBow® predikaat garandeert dat onze strijkstokken geen bedreigde, gecontroleerde of gereguleerde diersoorten (flora en fauna) bevatten en zonder zorgen door de internationale douane kunnen passeren.

 

Extra informatie

Gewicht 2001 g

Andere suggesties…