CodaBow Prodigy

 484,00

Codabows Carbon strijkstokken zijn top strijkstokken voor iedere cellist. De prodigy is speciaal ontwikkeld voor de beginnende cellist. Een strijkstok die je helpt je streek techniek te ontwikkelen.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De Codabow PRODIGY cello strijkstok, de gezamenlijke visie van innovatieve strijkstokkenmakers en professionele leraren. De Prodigy is speciaal ontwikkeld voor de meer beginnende cellist. Dit doordat het balans punt van de stok in het midden/punt ligt. Voor de beginnende leerling maakt dit het makkelijker om aan de punt te spelen.

Hij heeft een heldere, sterke en gelijkmatige klank en is gebouwd zodat je makkelijk contact kunt maken met de snaar en het  help de natuurlijke capaciteiten van de student verder te ontwikkelen en te versterken. De strijkstok zal het vertrouwen van een cellist in zijn prestaties versterken.

De Codabow PRODIGY

 • Stevige stang
  Stevigere, stabiele snaarverbinding om de vroege verkenning van bereik en articulatie aan te moedigen
 • Center-tip balans
  Verstevigde punt zorgt voor een stabiele, vergevingsgezinde balans die geschikt is voor grove motoriek en beginnende techniek van de rechterhand.
 • Levenslange technologie
  Alle slijtvaste onderdelen (inclusief tip plaat, tip wig, en knop lagers) zijn precisie gemaakt met behulp van toonaangevende composiet materialen om een leven van zorgeloos spelen te garanderen.
 • Xebony Slof
  Xebony is een gepatenteerd mengsel van natuurlijke vezels en hars, een elegante oplossing voor de wereldwijd schaarser wordende voorraad ebbenhout van instrumentkwaliteit. Het heeft een rijke glans en een natuurlijke nerf en maakt indruk op zowel spelers als strijkstokkenmakers. Xebony is sterker en duurzamer dan natuurlijk ebbenhout en biedt gemoedsrust terwijl de bedreigde hulpbronnen behouden blijven.
 • Wereldwijd strijkstokontwerp
  Het GlobalBow® predikaat garandeert dat onze strijkstokken geen bedreigde, gecontroleerde of gereguleerde diersoorten (flora en fauna) bevatten en zonder zorgen door de internationale douane kunnen passeren.

 

Extra informatie

Gewicht 2001 g

Andere suggesties…