CodaBow Diamond GX

 1.015,00

Moeiteloos speel  je met de CodaBow Diamond GX – het kroonjuweel- strijkstok alle technieken die jij graag wilt.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De CodaBow DIAMOND GX is een prachtig eerbetoon aan de grote strijkstokken uit de geschiedenis.

De geavanceerde akoestische kern en de hoge respons zorgen voor een professionele expressieve strijkstok die gevoelig is voor de subtiele impulsen van de hand. Het gewicht en de balans zijn hetzelfde als bij een traditionele strijkstok. Hij maakt een grote variëteit aan technieken mogelijk. Snelle, gearticuleerde streken maar ook gelijkmatige.

De GX mengt zich op natuurlijke wijze in ensembles of projecteert rijkelijk voor solisten. De CodaBow Diamond GX is ongeëvenaard in zijn klasse en is de duidelijke favoriet van professionals van alle genres wereldwijd. De  strijkstok geeft een warme klank en robuuste toon.

De Codabow Diamond GX Het kroonjuweel

 • Gemengde Akoestische Kern
  Een gemengde natuurlijke en Kevlar akoestische kern (inclusief Kevlar, carbon en natuurlijke speelvezels) wordt onder hoge druk ingebracht om een ongeëvenaard timbre, boventonen en bereik op elk niveau te bereiken. Tientallen jaren ervaring hebben aangetoond dat voor superieur geluid meer nodig is dan alleen koolstofvezel.
 • Diamond-geweven koolstofvezelarchitectuur
  Precisie gelaagde en geweven koolstofvezels van luchtvaartkwaliteit strekken zich ononderbroken uit van de knop tot de tip in een Diamond Weave die zorgt voor de optimale balans tussen sterkte, flexibiliteit en respons.
 • Levenslange technologie
  Alle slijtvaste onderdelen (inclusief tip plaat, tip wig, en knop lagers) zijn precisie gemaakt met behulp van toonaangevende composiet materialen om een leven van zorgeloos spelen te garanderen.
 • Xebony Slof
  Xebony is een gepatenteerd mengsel van natuurlijke vezels en hars, een elegante oplossing voor de wereldwijd schaarser wordende voorraad ebbenhout van instrumentkwaliteit. Het heeft een rijke glans en een natuurlijke nerf en maakt indruk op zowel spelers als strijkstokkenmakers. Xebony is sterker en duurzamer dan natuurlijk ebbenhout en biedt gemoedsrust terwijl de bedreigde hulpbronnen behouden blijven.
 • Wereldwijd strijkstokontwerp
  Het GlobalBow® predikaat garandeert dat onze strijkstokken geen bedreigde, gecontroleerde of gereguleerde diersoorten (flora en fauna) bevatten en zonder zorgen door de internationale douane kunnen passeren.

Extra informatie

Gewicht 2001 g

Andere suggesties…