Heinrich Gill W3 – Stradivarius model

 6.350,00

Deze cello biedt een brede nuance en toonvorming. Elk detail is met expertise overwogen en uitgevoerd, zodat de cellist, de toeschouwer en de docent met hun ogen en hun oren zullen genieten van deze cello.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De Heinrich Gill cello W3 Stradivarius model is een instrument die je helpt bij het verfijnen van je techniek. Deze modellen zijn perfect op maat gemaakt voor cellisten die op zoek zijn naar een instrument dat de concertzaal kan vullen en net zo comfortabel is in een kamer omgeving. Deze cello biedt een brede nuance en toonvorming. Elk detail is met expertise overwogen en uitgevoerd, zodat de cellist, de toeschouwer en de docent met hun ogen en oren zullen genieten van deze cello.

Een kijkje in het atelier van Heinrich Gill in Bubenreuth

 

CELLOWINKEL KWALITEITSCERTIFICAAT

Cellowinkel KwaliteitscertificaatDeze cello wordt geleverd met het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat. Eigenlijk komt het erop neer dat deze cello eerst helemaal is gedemonteerd en geoptimaliseerd vóórdat hij de cellowinkel in komt. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je met een compleet en optimaal afgesteld instrument de winkel verlaat.

Bovendien ontvang je als service de eerste onderhoudsbeurt na één jaar geheel gratis. Dat betekent jaren zorgeloos cello spelen! Meer weten? Lees hier alles over het Cellowinkel Kwaliteitscertificaat.

Los of in een set te koop

De cello is te koop of tegen meerprijs met een andere snarenset, inclusief strijkstok, een cellohoes of lichtgewicht cellokoffer bijvoorbeeld.

Kom de cello proberen!

Als u belangstelling heeft voor deze cello, dan kunt u een afspraak plannen om hem te komen proberen.

Bel me op: 06 – 36112857, vul het contactformulier in of stuur me een email.