Metalen lessenaar

 39,95

let op:
Deze lessenaars met gaatjes in het blad verkopen wij niet meer, omdat je door de gaatjes het risico loopt om met je potlood tijdens het schrijven het papier te beschadigen. Met de andere metalen lessenaar met zwart achterblad heb je hier geen last van.

Uitverkocht

Beschrijving

Voor het studeren thuis is een een metalen lessenaar erg fijn. Het voordeel is dat hij makkelijker blijft staan en zeker als je wat wilt schrijven in je muziek, dan zal de metalen lessenaar niet kantelen of zomaar omvallen. Geen zorgen dus dat hij omvalt bij ‘t wisselen van je bladmuziek of als je er toevallig eens met je voet tegenaan stoot. Door de rubberdoppen aan de driepoot heeft de lessenaar voldoende grip en beschermen de doppen de ondergrond.

Eenvoudig en compact

Met een eenvoudige draaiknop is de metalen lessenaar makkelijk traploos in hoogte te verstellen.  Het geperforeerde achterblad (48 x 35 cm) is ook in verschillende hoeken te stellen. Het lessenaar blad kan ook makkelijk van de poot afgehaald worden zodat je hem ook mee kunt nemen. Alle bewegende onderdelen aan deze lessenaar zijn ook los te verkrijgen (neem daarvoor contact op). Zo weet je zeker dat je lang plezier zult hebben van deze lessenaar.

Leuke aanvulling op de metalen lessenaar…

Ben je soms ook je potlood kwijt tussen je bladmuziek? Kijk dan even bij deze magnetische potloodhouder, die je eenvoudig op je metalen lessenaar kunt bevestigen.

Extra informatie

Gewicht 2220 g
Afmetingen 67 × 37 × 11,5 cm
Benodigdheden

Lessenaar