Bladmuziek voor cello

bladmuziek voor cello in de cellowinkel

Als je op internet aan het zoeken bent naar bladmuziek, vindt je vaak voldoende webwinkels waar bladmuziek wordt verkocht. De Cellowinkel is gespecialiseerd in bladmuziek voor de cello. Inmiddels zijn er meer dan 100 titels op voorraad. Er zijn verschillende categorieën o.a cello/piano, cello solo, lesmethodes, cello ensembles en het zogenaamde hogeschool werk. Voor elk niveau is er wat te vinden. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

Waarom bladmuziek voor cello kopen bij de Cellowinkel?

De Cellowinkel onderscheidt zich van alle andere bladmuziek winkels op internet. En wel doordat alle bladmuziek die te koop is voorzien is van een uitgebreide tekst geschreven door Mirjam Daalmans, een ervaren celliste en docente met meer dan 20 jaar ervaring in de les- en uitvoeringspraktijk. Door de uitgebreide tekst kom je niet voor verrassingen te staan. Je weet precies wat je moet kunnen om de stukjes te spelen of wat je gaat leren in het boek dat je bestelt. De Cellowinkel is daar uniek in!

Bladmuziek in de schijnwerpers

Vorhang auf:

Vorhang aufVorhang auf is een boek speciaal samen gesteld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot ongeveer 9 jaar. Het boek kan gebruikt worden in het individuele onderwijs maar ook voor het groepsonderwijs. Alle stukjes staan in de kleine greep. De onder stem van de duo’s die erin staan zijn hier een uitzondering op. Daar komt af en toe wel de grote greep in voor. Maar daar kun je later natuurlijk altijd weer op terug komen. In de zogenaamde Rhythmuusstrasse worden de ritmes uitgelegd.
Er zijn oefeningen om de vingers te trainen, maar ook om de oren te trainen. Het boek is mooi vormgegeven en zal zeker de doelgroep aanspreken.