Pinnen? Ja graag!

Je kunt nu pinnen in de cellowinkel

Breng je een bezoek aan de Cellowinkel en heb je net geen contant geld op zak… Geen probleem! Vanaf nu is het ook mogelijk om in de Cellowinkel te pinnen. Is je pas geschikt om contactloos te betalen, dan kan dat ook.

Houd bij het pinnen wel altijd rekening met het maximale bedrag dat je per dag van je bank mag pinnen. Dit kan zo nodig bijvoorbeeld voor een dag verhoogd worden. Vraag na bij je bank hoe dit werkt.

Met welke bankpas of creditcard kun je pinnen?

Ik kan betalingen ontvangen van alle Nederlandse betaalpassen met het Maestro logo en van creditcards van o.a. Visa, Mastercard en American Express. Aan betalen met je PIN breng ik vanuit de cellowinkel geen extra kosten in rekening. De mogelijkheid om op deze manier te kunnen betalen is dus gewoon gratis service!

Andere betaalmogelijkheden

Op de website kun je reeds betalen via iDeal (Nederlandse klanten) en Bancontact/Mister Cash en KBC/CBG (Belgische klanten). Ook is het mogelijk om via je bank vooruit te betalen in de vorm van een bankoverschrijving. Contante betaling bij afhalen is ook een mogelijkheid uiteraard. Neem dan liefst gepast geld mee.