Cellosnaren Larsen Magnacore los

 44,60 129,00

De Larsen Magnacore cellosnaren zijn ook los te koop. De Magnacore snaren produceren een charismatische klank met een eindeloos kleurenpalet.

Beschrijving

De Larsen Magnacore cellosnaren zijn ook los te koop. De Magnacore snaren produceren een charismatische klank met een eindeloos kleurenpalet.

De Magnacore A en D snaar voegen een mooi randje toe aan de klank. Mooi en helder, zodat de klank goed draagt, maar nog steeds met de beroemde Larsen rondheid. Deze snaren bieden vele klankkleuren, van licht naar donker, in combinatie met een nieuwe helderheid en schittering een echt zingende geluid.

De Magnacore G en C snaren hebben een ongelooflijk warm en gefocust geluid. Ze bieden een schat aan boventonen, een groot volume en spreken snel aan, zelfs in pianissimo-spel. Hierdoor is het mogelijk om met een lichtere druk van je strijkstok te spelen. De inspeeltijd is minimaal, zodat je direct de beschikking hebt over de uitstekende prestaties van deze snaren.

De Magnacore medium snaren bieden een heerlijk breed geluid en een gemakkelijke bespeelbaarheid. Ideaal voor cello’s met een neutraal tot helder timbre. De Magnacore snaren worden door Larsen aangeraden voor alle celli, maar in het bijzonder voor wat donkerder en dieper klinkende instrumenten.

De Magnacore A en D snaar worden gemaakt op een solide stalen kern en omwonden met een hoge kwaliteit precisie gewalste platte draad van chroomstaal. De Magnacore G en C snaren zijn gemaakt op een concentrisch gevlochten stalen kern en omwonden met een platte, hoge kwaliteit wolfraam draad.

Extra informatie

Gewicht 25 g
Cello snaar

A, D, G, C

Mensuur

4/4

Merk

Larsen

Snaarspanning

Medium