Stemapparaat en Metronoom – Korg TM-60

 34,50

Een nieuw en groter scherm toont de functies van de tuner en de metronoom tegelijkertijd. De korg TM-60 een must om mee te studeren.

6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De succesvolle KORG TM-serie, waarvan je de tuner en de metronoom tegelijkertijd kunt gebruiken, is gemoderniseerd. Het nieuwste model is de TM-60, die is voorzien van een groter scherm dat nu de tuner en de metronoom tegelijkertijd weergeeft. De gebruiksduur van de batterij is ook ingrijpend verbeterd. Met de volledig vernieuwde TM-60 kun je de training van je toonhoogte en je timing ervaren zonder tussen die functies te hoeven switchen of je zorgen te maken over de batterijlevensduur.

De TM-60 kan de nootnamen en toonhoogtes van een verscheidenheid aan instrumenten voor orkest en andere toepassingen vaststellen. Het bereik van C1 (32,7Hz) tot C8 (4.186,01Hz) wordt gemakkelijk gedetecteerd. Zelfs akoestische instrumenten die moeilijk zijn te registreren omdat het geluid een aanzienlijke hoeveelheid laagfrequente energie bevat of een groot aantal harmonischen.

Extra informatie

Gewicht 2002 g
Benodigdheden

Metronoom, Stemmen